Här kan du köpa olika varor som Sjunga Shop erbjuder.

DVD Vykort

Skicka en fotomusikalisk hälsning till någon du känner!

 

 1. Skånska slott och herresäten med nykomponerad musik

Skånska slott och herresäten är ett vanligt talesätt

Tid: 13 minuter

Pris: 100 kr inkl.moms

2. Helsingborg från ovan med nykomponerad musik

Staden vid Öresund är som alltid en vacker stad oavsett årstid och det visar verkligen detta bildspel. Vi flyger över de kända platserna Sofiero, Fredriksdal m.m och gör några landningar för att även visa de vackra platserna på marknivå. De många kryssningsanlöpen har gett staden en internationell karaktär och självfallet är de enorma skeppen med i detta bildspel vars stad inramas av världens mest trafikerade sund där det känns ibland som man kan ta staden Helsingör i sin hand vid överflygningen en klar dag i maj. I Helsingborg kan man vid klart väder alltid njuta av den magiska solnedgången i Norra hamnen eller utmed strandpromenaden så ock här i detta bildspel.

Tid: ca 8 minuter

Pris: 100 kronor (inkl. moms)

3. Söderåsen från ovan med nykomponerad musik

Nordvästra Skånes gröna lunga som har alla naturtyper, unika i sitt slag härnere i södra Sverige. Njut som vi och känn samma längtan till denna oas med den mångfald som Söderåsen besitter. Längtan till vårens skirt ljusgröna bokskog, sommarens äventyr i dess raviner, höstens explosiva färgskala eller vinterns glitter i skogens grenverk, detta ger oss glädje oavsett årstid. Du flyger med Bertil under de fyra årstiderna på en oförglömlig flygtur över åsen till anpassad sugande musik av Thomas Åström. Bilder ur den nya boken Söderåsbygden från ovan.

Tid: ca 8 minuter

Pris: 100 kr (inkl. moms)

4. Kullaberg från ovan med nykomponerad musik

Kullaberg, det magiska berget som alla älskar för olika upplevelser, klättring, grottforskning eller helt enkelt en avkopplande njutning med fikat i hand tillsammans med en långsträckt utsikt. Flyg med Bertil över det spännande berget, se en hel del av det du kanske inte kan nå annars till njutbar nykomponerad musik av Thomas Åström. Perfekt som ett DVD vykort till vänner som då erhåller den upplevelsen som ni haft, eller varför inte som en gåbort present. 

Tid: ca 8 minuter

Pris: 100 kr (inkl. moms)

 

5. Kullabygden från ovan med nykomponerad musik

Med vingar över Kullabygden. Det välkända odlingslandskapet för många, kullapotatisens hemvist inramad av en vacker kust, pittoreska byar och Höganäs, den lagom stora staden med lång gruv- och keramikhistoria. Kullabergs variationsrika natur och klippor är spetsen i detta landskap och lockar till många upplevelser. Ryds marknad, sillens dag i det som i folkmun kallas för syndiga Mölle, Medeltidsdagarna i Ingelsträde och Jonstorps marknad ger perspektiv på en levande bygd i detta bildspel med en flygtur över Kullabygden till tonerna av Kärlek i kajutan av Thomas Åström. Bilder ur boken Kullabygden från ovan.

Tid: ca 9 minuter

Pris: 100 kr (inkl. moms)

 

 

Porto för utskick tillkommer med 12 kr( inkl.moms) per skiva som betalas in i samband med beställningen

Maila din beställning tillsammans med namn och adress till pianothomas@telia.com så skickar vi den så snart betalningen inkommit. Betalning görs till:

Plusgiro-konto: 80559-8

eller

Bankgiro-konto: 831-5442

(märk inbetalningen med ditt namn och adress !)

Foto: Bertil Hagberg
Musik: Thomas Åström